Personal

 

Personal

Personalen på Vilhelmsdal består av två förskolelärare, en barnskötare, en undersköterska och en kock. Vi som arbetar på förskolan är alla väldigt måna om att tillsammans med barnen skapa en trivsam och utvecklande miljö där både barn och föräldrar trivs.

Madeleine är förskolelärare och har arbetat på förskolan sedan 2005, leder nu verksamheten sedan 2012 som förskolechef. Hon är utbildad Ur och Skur pedagog samt innehar ett flertal ledarutbildningar inom friluftsfrämjandet (Mulle, Knytte, Knopp, Laxe och Skrinna).

Tina är förskolelärare och har arbetat på Vilhelmsdals förskola sedan 2001 och har friluftsfrämjandets ledarutbildning för Mulle, Knytte, Knopp och Laxe.

Ulrika är en mycket erfaren barnskötare, utbildad i teckenkommunikation, Mulle- och Knytteledare (Friluftsfrämjandet) och arbetat på förskolan sedan 2014.

Emelie är utbildad undersköterska och började som vikarie på förskolan 2012, ingår i den fasta medarbetargruppen sedan 2015. (Föräldraledig)

Sara är förskolan kock sedan 2018. Hon har tidigare arbetat som kallskänka på Restauranger i Stockholm , bla Ulriksdals Värdshus. Hon har drivit eget Cafe i några år. Nu lagar hon vår mat och arbetar även i barngruppen.